to get pw ;)

anyeong ~~~~~~~ ^o^

cmn skdr info aj ^^ klu mau dpet pw bsa kok message ke fb author :: oneda   itu link nya dan untuk nma fb ( oneda chan athha phantomhive)😉 hehehehhee

n bsa jg nge-follow twitter sya :: @oneda_yj🙂

tapi krna author2 msih sekolah jdi bkln agk jrng publish ff -o- mianheee..

*bow…

ah ya.. hmpir lpa.. skrng PW untuk FF YunJae dan FF 2min bkln beda ^^ jdi klu mau minta PW blng aj FF YunJae atw 2min ^^

sekian dan terima kasih xD heheheeh ~

P.S :: mian == krna agk ribet dlm pngiriman e-mail mka sjk saat in gk  ad pngiriman PW via e-mail T^T e-mailnya author lgi ngadet ^^ ~oneda~

19 responses to “to get pw ;)

  1. Hay lam knal reader bru d’sni,..
    Aq bleh mNta pw ngga?!
    KLau bleh krim k’fb aq aza yach,..kim jaesica cassiopeaelf

  2. Annyeong,,,,:D
    aku reader baru disini…
    Bisa minta pwx lewat sms g?
    Klo bisa minta dong ke no ne :
    087865938176…
    Aku pasti rcl kok..
    Gomawo

  3. annyeong:)
    I’m new reader here. Can I get the password chingu?
    I’ll follow you’re twitter with my user then. Gomawo:)

    username = @maxjibonk

  4. Annyeong,saya new reader yang baru nemu wp ini .-.v
    jadi bolehkah saya minta PW 2minnya tapi via sms.. Hehe jebal..
    085298441410

    gomawoyo author

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s